Amazonas; Dag 2

Tidig morgon (väckning 03:15) iväg till flygplatsen och en och en halv timmars flyg till Cajamarca (mera om Cajamarca).
Vi flyger med Air Condor och likt en dylik svävar vår lilla Fokker över Anderna. Vi får från luften en liten föraning om de kurviga vägar som vi snart ska åka buss på (ungefär så här har det sett ut).
Dagen har varit lugn. På förmiddagen har vi knallat runt lite i centrum, kollat in en vacker kyrka och varit upp på högsta toppen i stan  (häftig utsikt). På eftermiddagen åkte vi till utkanten av stan och badade i vulkaniskt vatten; varmt och svavelhaltigt.
Lugn kväll med mat och öl. Det märks att de flesta kanske behöver ladda batterierna lite efter några tuffa resdagar.
Och vädret är bättre! Lagom varmt och torr luft.

Andra bloggar om: ,

Bookmark the permalink.

Comments are closed.