Seiern er vår! Repris

Fira nej till avlyssningFörra gången jag hemföll åt norskarnas favorituttryck blev det ju tempo tillbaka.
Men den här gången är det väl ändå dags att korka upp!
Jag höjer glaset och skålar med Niklas Ekdal, Hanne Kjöller, Jinge, Magnus, Henrik Sjöholm, Thomas, P J Anders Linder, Emma, Anne Ramberg, Johanna, Janne Flyghed, Anders Eriksson och alla andra som bekämpar detta förslag.
Lite trist bara att det är sossarnas och Bodströms dubbelspel (och behov att ge regeringen ett tjuvnyp) som ger anledning till denna glädje. Låt oss hoppas att alla sanna liberaler under det år som förslaget vilar inser att det är och förblir ett korkat förslag som förtjänar att från isläggning förpassas till den eviga permafrosten.
Och kom ihåg: att bekämpa terrorism är stort, att kämpa för frihet är större.

Media som skriver om detta idag: DN, Svd, SVT, SR
Andra bloggar om: , , ,
Pingat till Intressant

Bookmark the permalink.

One Response to Seiern er vår! Repris

  1. emma says:

    Och jag som tänkte spara på skumpa-intaget… ;-) Men visst är det skönt att det är över en stund!