Lita aldrig på (s)

Tjuvlyssnare -

 är precis vad man blir!

För även om jag varnade för att ta ut segern helt och fullt i mitt inlägg Seiern er vår! så trodde jag väl att Bodström menade något när han (12/3) enligt DN:s referat säger “att han och försvarsutskottets ordförande Ulrica Messing är överens om att rekommendera den socialdemokratiska riksdagsgruppen att avvisa propositionen.” 
Men i dagens DN står att läsa S svänger om avlyssningen. Ulrica Messing (s), ordförande i försvarsutskottet, öppnar för förhandlingar med regeringen. ”Vi vill vara konstruktiva och hitta lösningar och inte sätta klackarna i backen” säger hon.
Nu är det ta mig fan dags för alla liberala humanister i riksdagen att bekänna färg och ställa upp för sina ideal. Eller ska vi lita på att Finland kommer till vår hjälp? Där verkar man ju ha en lagstiftning som värnar den personliga integriteten.

Andra bloggar om: , , ,
Pingat till Intressant

Bookmark the permalink.

2 Responses to Lita aldrig på (s)

  1. Pingback: Socialdemokraterna och avlyssningen » Selig.se

  2. Det ser ut som du får lita på att vänsterpartiet ska dra med sig några i minoritetsbordläggningen.

    http://www.vansterpartiet.se/vp/36489.cs