Obligatorisk läsning…

…borde Datainspektionens Övervakningssamhället är här vara för alla som ivrar för att möjligheterna ska utökas.
Uppenbarligen har både Hanne Kjöller (DN) och PJ Anders Linder (SvD) läst på och förstått.
Gårdagens Rapport gav dock visst hopp om att förslaget till tjuvlyssningslag kommer att läggas på is. Vi får verkligen hoppas att Inger René och Bertil Kjellberg förmår att övertyga sina partivänner. När kommer Birgitta Ohlson, Fredrik Malm och Henrik von Sydow att ansluta?

Andra bloggar om: , , , ,
Pingat till Intressant

Bookmark the permalink.

One Response to Obligatorisk läsning…

  1. Henrik says:

    kriminella hackar andras nätverk eller använder trojaner. Identitetsstöld (ip stöld) är otroligt vanligt på nätet. Hur många oskyldiga finns inte redan i hemliga register då deras ip stulits av kriminella?